Goed Nieuws over Korsen en Kaaien !!!!

Wat lijkt het alweer lang geleden dat we begonnen met plannenmaken voor het openlucht theater. Het was najaar 2019, en nu zijn we door corona zomaar bijna drie jaar verder voordat acteurs, muzikanten en zangers buiten op locaties in Varik en Heesselt zullen optreden, nl in de weekenden 17/18 en 24/25 juni 2022.

Gebaseerd op de toendertijd verzamelde dorpsverhalen over de Heesseltse steenfabriek, de kersenpluk en de verschillende evacuaties zijn er afgelopen jaar drie stukken geschreven. Eind oktober kwam de kerngroep weer samen en inmiddels zijn er drie regisseurs gevonden voor de verschillende stukken. Het ‘artistieke team’ komt binnenkort voor het eerst bij elkaar. Het kan nu echt beginnen.

Korsen en Kaaien belooft een prachtig project te worden dat onze eigen dorpsverhalen op artistieke manier zal verbeelden. Genieten dus, zowel bij de voorbereiding als straks bij de uitvoering.

De mensen die zich toendertijd hebben opgegeven om mee te doen, zullen allen weer benaderd worden. Was je er toen niet bij maar heb je zin om mee te spelen, zingen, dansen of gewoon te helpen met hand en spandiensten – laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wordt vervolgd!

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.