17 december 2019 Vervolg project Erfgoed Openlucht Theater Varik/Heesselt

De volgende stap in het Erfgoed Openlucht Theater project is dinsdagavond 17 december gezet. In de consistorie van de kerk van Heesselt bruiste het van creatieve ideeën en gedachten. Het was de eerste verkennende bijeenkomst met mensen die heel waarschijnlijk deel gaan uitmaken van het artistiek team. Artistiek teamleider en schrijver Rob Hoekstra ontvouwde zijn eerste plannen voor de drie verhalen en de muziek daarin.

Meerdere beoogde regisseurs waren aanwezig: Lena Luppes, bijna afgestudeerd regisseur en geboren en getogen in Heesselt en Warre Simons die zijn sporen al ruimschoots verdiende in theaterland en die opgroeide in Varik. Daarnaast waren ook Annar Nooteboom (muziekdocent en acteur uit Heesselt), Roeland Grip bekend van zijn regisseurswerk bij toneelvereniging “De Gulle Lach”, en Sam ten Velden en Simone Damman die zich vooral met het projectkoor en de muzikale omlijstingen bezig zullen houden, van de partij. En natuurlijk de initiatiefnemers vanuit de culturele kerk van Heesselt.

Eenieders agenda is vol en de budgetten zijn zeker niet hoog, maar toch heeft iedereen enorm veel zin om dit mooie en spannende project tot een succes te maken. In januari volgt een tweede bijeenkomst waarin de plannen een meer definitieve vorm aan zullen nemen.

Wil je mee acteren of zingen, of anderszins een handje meehelpen? Opgeven kan nog steeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

IMG 20191217 202205
IMG 20191217 202233
IMG 20191217 202259
IMG 20191217 213957


Voor meer informatie over het project lees: Hoe het begon

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.