button6  facebook

4 juli 2019

Vanavond hebben we om de tafel gezeten met dorpstafel, basisschool, buurtvereniging, Leefbaar Heesselt, Toneelvereniging  en de Stichting Kerk Heesselt. Wat fijn dat jullie er allemaal waren en wat zijn jullie enthousiast! De erfgoedverhalen kwamen al bijna vanzelf naar boven!

De stand van zaken is dat de subsidie aanvraag aan de provincie Gelderland bijna klaar is. De provincie wil dat de stichting samenwerkt met een partner. In Tour de Waal heeft de stichting een partner gevonden die samen wil werken en meezoekt naar financiering. Omdat het in 2020, 75 jaar geleden is dat de tweede wereldoorlog is afgelopen, zijn we ook op zoek naar verhalen die te maken hebben met oorlog, bevrijding en het leven van elke dag in die tijd.

Vanavond kwam naar boven dat het mooi zou zijn wanneer we de toegang vrij kunnen houden zodat er geen drempel is om straks dit unieke evenement bij te wonen. Een mooi streven waar nog meer geld voor nodig is! We gaan ons best doen!

Weten jullie mensen die we kunnen benaderen als sponsor of hebben jullie andere tips en ideeën, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Help graag mee iedereen in Varik en Heesselt enthousiast te maken zodat het een project wordt van en voor ons allemaal!

Voor meer informatie over het project lees: Hoe het begon

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.