Voorzitter Ina Hakkert

InaHakkert001 300Ik ben Ina Hakkert en sinds 8 mei 2014 voorzitter van de op die datum opgerichte Stichting Kerk Heesselt. Sinds 1985 woon ik in Heesselt. Al vlot daarna ben ik betrokken geraakt bij alles wat de kerk aangaat. In de loop der jaren heb ik verschillende functies in de kerkenraad vervuld. Momenteel ben ik ouderling-kerkrentmeester.

Mijn motivatie om voorzitter van de Stichting te worden, is de liefde voor het monument en de wens dit prachtige sfeervolle kerkje met het monumentale Knipscheerorgel, toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Vriend worden van Stichting Kerk Heesselt

Samen met alle mensen die bij de Stichting betrokken zijn willen we een breed sociaal en cultureel programma aanbieden. Mensen die de stichting een warm hart toedragen, kunnen vriend worden van Stichting Kerk Heesselt. Vrienden worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van onze nieuwsbrief en ontvangen korting op de activiteiten waarbij entree wordt gevraagd.
We kijken terug op een succesvolle eerste tentoonstelling. We nodigen iedereen van harte uit onze website regelmatig te bezoeken voor de actuele informatie over onze activiteiten.

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.