button6  facebook

Vooruitblik Stichting Kerk Heesselt

Het bestuur van Stichting Kerk Heesselt kijkt terug op een succesvol seizoen met vele nieuwe activiteiten. Nu gaat ze genieten van een welverdiende zomervakantie. Maar niet nadat we u een vooruitblik hebben gegeven op het nieuwe seizoen. Op 23 en 24 september staat een bijzondere Waard Art expositie gepland. Negen nationaal en internationaal bekende kunstenaars zullen in en rond de kerk exposeren. Op 19 november zal Kees Vreugdenhil weer een lezing houden, ditmaal over het ouder wordende brein. Op 16 december mag u van ons de inmiddels traditionele Kerstmarkt verwachten. Ook andere activiteiten staan op de rol.

Uitnodiging

We beginnen het seizoen met het Open Monumenten weekeinde op 8 en 9 september. Zaterdag 9 september willen we de Open Monumentendag afsluiten met een borrel/fris en een hapje voor alle vrijwilligers die de stichting de helpende hand bieden bij activiteiten. We nodigen u van harte uit op 9 september van 16:30-18:00 uur bij de kerk. Met mooi weer zullen we buiten genieten van een ongedwongen samenzijn met lekkers, anders zullen we de consistorie daarvoor gebruiken. Zonder uw hulp is het voor de stichting niet mogelijk al de activiteiten vorm te geven.

Opgeven

We ontmoeten u graag op 9 september! Voor de organisatie zou het fijn zijn wanneer u zich wilt opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.