button6  facebook

Informatie over de Knipscheerconcerttour

U kunt zich op 2 april in de kerk van Heesselt inschrijven tussen 11.30 en 12.30 uur.

Op 2 april staat de eerste Knipscheerconcerttour voor de deur. We zijn erg druk bezig met de organisatie van dit unieke evenement. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die ons meehelpen om van deze dag een groot succes te maken. Zo blijven de meeste kerken tussen de concerten open zodat u in de gelegenheid bent de orgels en kerken te bekijken. In Enspijk, Deil en Wamel zijn er tevens mensen die u veel kunnen vertellen over de geschiedenis van hun kerk.

Organisten

Inmiddels zijn de organisten van deze dag ook bekend:

  • In Wamel: Kees Alblas,
  • in Opijnen: Reinart Bragt
  • in Deil: Michael van der Dussen
  • in Enspijk: Irma Stern-de Weert
  • in Heesselt: Koos Damman

Zij hebben allen een mooi programma van 20 minuten samengesteld om elk Knipscheerorgel goed tot zijn recht te laten komen.

Uitrusten onderweg

We hebben verschillende horecaondernemers bereid gevonden een aanbieding te doen aan deelnemers van de tour. Bij elk van deze gelegenheden kunt u heerlijk zitten met vaak een prachtig uitzicht over de Waal. Zo bent u welkom bij Hotel Restaurant het Veerhuis in Wamel, Theetuin Riverlounge in Heesselt en De Stapelbakker bij landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij het secretariaat van de Stichting, Annemart Vahl 06- 23 949 752 of door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het inschrijfgeld is €7, vrienden van Stichting Kerk Heesselt betalen €5, kinderen t/m 12 jaar gratis. Per concert kunt u een vrijwillige bijdrage geven.
Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt u een week voor de concerttour een digitaal programmaboekje. Vooraf inschrijven is zeer gewenst. Op de dag zelf is alleen inschrijven in Heesselt mogelijk tot 12.30 uur.

Stichting Kerk Heesselt
RABO rekening: NL78 RABO 0182 4439 14

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.