button6  facebook

Iedere stem levert geld op

Kerk Heesselt Boekje UitgevenSinds 2014 is Corry Derksen, bestuurslid bij Stichting Kerk Heesselt, met toestemming van de kerkenraad, het archief van de kerk van Heesselt ingedoken. Dat heeft mooie resultaten opgeleverd met veel interessant materiaal.

Tijdens de heropening na de verbouwing van de kerk van Heesselt, heeft ze al een tipje van de sluier opgelicht. Inmiddels zijn alle feiten en wetenswaardigheden vanaf 1868 tot en met 1940 onderzocht en op een rijtje gezet.

Corry is op haar eigen vaardige wijze begonnen aan het schrijven van een boekje over de historie van de kerk van Heesselt. Graag wil Stichting Kerk Heesselt dit boekje publiceren.

Meld u aan bij de Rabobank

Om de financiering van de publicatie hiervan rond te krijgen, heeft de stichting een aanvraag ingediend bij het Rabobankfonds ‘Een aandeel in de Betuwe’ en dit verzoek is gehonoreerd! Vervolgens is het aan u of we ook daadwerkelijk geld krijgen. Ieder lid van de Rabobank mag van 1 tot en met 30 april 2017 op rabowestbetuweleden.nl een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete project. Het beschikbare budget wordt gedeeld door het aantal stemmen, dus iedere stem levert geld op! Heeft u een rekeningnummer bij de Rabobank maar bent u nog geen lid? Dan is een bezoekje aan de website of een telefoontje naar de Rabobank voldoende om gratis lid te worden. Zorg ervoor dat u voor 1 april lid bent van Rabobank West Betuwe en u krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Stemt u ook op ons?

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.