button6  facebook

Zondag 2 april - Knipscheerconcerttour

Orgel Heesselt 2014 135 lrOrgels vergelijken

In Nederland zijn nog 45 Knipscheerorgels. Vijf daarvan bevinden zich in onze regio, namelijk in Deil, Enspijk, Wamel, Opijnen en Heesselt. Op 2 april kunt u vanaf 12.00 uur deze vijf orgels bezoeken en beluisteren. Elk concert duurt ongeveer 20 minuten. De toer begint in Wamel of Opijnen en eindigt in Heesselt om 17.00 uur. Na afloop van dit concert is er een borrel met hapjes zodat deelnemers hun ervaringen over deze dag kunnen uitwisselen.

Met de auto of de fiets

De organisatie van deze dag (Stichting Kerk Heesselt) heeft verschillende routes uitgezet zodat u met de auto of de fiets meerdere kerkjes kunt bezoeken. Tevens is er voldoende tijd om onderweg te stoppen voor een versnapering. Verschillende horecaondernemers langs de route zullen gevraagd worden u iets speciaals aan te bieden voor deze dag. Informatie hierover volgt later.

Herinnering

Als klap op de vuurpijl zal iedere deelnemer van deze tour een mooie herinnering krijgen van de Betuwse kunstenaar Dik Kusters. Hij maakt speciaal voor deze gelegenheid een klein kunstwerkje.

Inschrijven

Inschrijfgeld €7, vrienden van Stichting Kerk Heesselt €5, kinderen t/m 12 jaar gratis, vrijwillige bijdrage per concert. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt u een week voor de concerttour een digitaal programmaboekje. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Op de dag zelf is alleen inschrijven in Heesselt mogelijk.

Dank

Deze dag zou niet kunnen slagen zonder de enthousiaste medewerking van de kerken en organisten van Wamel, Opijnen, Enspijk, Deil en Heesselt en kunstenaar Dik Kusters.

U kunt zich inschrijven via het secretariaat bij Annemart Vahl 06-23 949 752 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.