button6  facebook

Fietstour door de Betuwe met afsluitend Knipscheerconcert

Op 16 juni sluit Stichting Kerk Heesselt het seizoen af met de Knipscheerfietstour. Deze keer een activiteit op zaterdag met de nadruk op genieten van de prachtige Betuwe. Tussen 10:00 uur en 10:30 uur kunt u starten bij de kerk.

De tour leidt onder meer naar het landgoed Mariënwaerdt waar u eventueel kunt afstappen om te wandelen en/of een versnapering te gebruiken. Om 16:00 uur verwachten we u weer terug in Heesselt voor het Knipscheerconcert door Koos Damman. Hij is organist van het oudste orgel van het Gooi in de Grote of St. Nicolaaskerk te Muiden waar orgelbouwer Knipscheer ook zijn stempel op heeft gedrukt. Koos gaat een prachtig afwisselend concert geven waarbij u het unieke Knipscheergeluid kunt herkennen. Om ongeveer 17:00 uur sluiten we af met een hapje en drankje tegen vergoeding.

U kunt zich inschrijven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen naar Annemart Vahl 06 23949752. Het inschrijfgeld is €5, vrienden van Stichting Kerk Heesselt betalen €4, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt u een week voor de concerttour een digitaal programmaboekje. Vooraf inschrijven is zeer gewenst. Op de dag zelf is inschrijven van 9:30 uur tot 10:00 uur mogelijk bij de kerk van Heesselt.

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.